Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Borde inte HELA kd avgå?

Nu är det på tapeten att göran från kd ska avgå. Han är för kompromiss vänlig. Precis som om det skulle vara en nyhet. Vad har kd åstakommit med sina kristna värderingar i regeringsställning?

De har infört ett omänsklig sjukförsäkring som säger att man får bara vara frisk i ett år. De har försämrat för arbetslösa och utsatta, tvingat dem att söka jobb på annan ort och splittrar familjer. De har varit med och skapat ett subventionerat låglönesegment s.k. RUT som gör att utförsäkrade och arbetslösa ser sig tvingade att jobba för lägre lön än de haft istället för att satsa på utbildning och investering i industri och företag. Även utländska familjer rekryteras och går inte under avtal och deras familjer splittras.

De var med att sälja ut vin o sprit, nu äger finska staten dem. De har sålt ut de invånarna i Sverige byggt upp, som Apoteket m.m..

Så kontenta:
Hela kd borde läggas ner och stå till svars.
"Då kommer de rättfärdiga att fråga: 'Herre, när såg vi dig hungrig och gav dig mat, eller törstig och gav dig att dricka? När såg vi dig hemlös och tog hand om dig eller naken och gav dig kläder? Och när såg vi dig sjuk eller i fängelse och besökte dig?' Kungen skall svara dem: 'Sannerligen, vad ni har gjort för någon av dessa minsta som är mina bröder, det har ni gjort för mig."


Tycker lite synd om kd-anhängarna som blivit förda bakom ljuset. I kväll lovar jag be för er och era liv i eftervärlden.

Expressen
SVT

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar