Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

De som röstar på borgarna är de skrupelfria

Nog har vi märkt debatten kring att det är helt ok att komma in till Sverige bara man har en anställning. Och har man inte anställningen längre så får man åka tillbaka till sitt land.

Flera har rösterna varit att detta är ren o skär människohandel. Där människor utnyttjas och vågar inte göra något för då åker de hem. Men det tycker inte regeringen. Nu efter ett tag kommer det fram det som de flesta med en rätt okej IQ kunde räkna ut. Invandrarna utnyttjas och tvingas jobba mer än vad som är normalt.

moderaterna som "värnar" om den Svenska Modellen, skrattar arbetarna i ansiktet. Några som drabbats är Mostafa och Morteza som kom till Sverige i mitten av september. Nu när en av dom blivit skadad, slår man larm (DA).

Kontentan av regeringens lag är att arbetsgivaren sparkar dom och kastar ut dom från deras bostad som arbetsgivaren äger och sedan tar migrationsverket över och hjälper arbetsgivaren genom att utvisa Mostafa och Morteza. D.v.s. håller du inte käft trots att du utnyttjas grovt och skadas på jobbet så hjälper Migrationsverket arbetsgivaren och kastar ut dig. Hur Svenskt Näringsliv får detta till att "det breddar kompetensen" får jag inte till att gå ihop. Tacka vet jag lite motstånd då många vill få stopp på dessa dumheter (LO) (LO-tidningen)

Är det någon som ser ett problem här?!?!?!?

Vakna, se hur borgarna kör sönder Sverige. Och var vaksamma på de krafter som egentligen styr regeringen (se IF Metalls s.k. verktygslåda)

Annan läsning:
Svenskt Näringsliv som vill luckra upp allt
Hela Hälsingland skriver om facit av lagen
DN - som går emot Svenskt Näringslivs "tro" på breddad kompetens
Sedan DN igen om att det finns oseriösa arbetsgivare som regeringen blundar för genom att inte täppa till hålen i lagen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar