Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Krisen gör Svensson till brottsling

Snacka om felprioriteringar. Den borgerliga alliansen och moderaterna i synnerhet har hitta fuskare överallt. Inte undra på när borgarna fuskar, kanske mest?

Nog om detta. Nu vill moderaterna i Stockholm göra sitt för att hitta fuskarna. Genom att bygga om "spärrarna" och försvåra för plankning i tunnelbanan kommer man tjäna massor. . . . eller inte. För de som vill, plankar ändå trots ombyggnaden. Film om plankning. 265 MILJONER ska detta kosta, trots att plankningen ligger på samma nivå där man byggt om.

Problemet är också att den ekonomiska utslagningen som den borgerliga alliansen bidragit till har gjort "vanliga" människor i kris börjat planka (Tv 4). Dock behöver inte människor vara i kris, en riksdagskandidat kan också planka?

Vilket dårhus har dessa moderater plankat från?

157 personer har anmält att de skadat sig på de nya spärrarna mot 40 vid de gamla spärrarna. Och moderaterna prioriterar inte helt rätt, eller som det står:
"Stockholms rulltrappor och hissar har i år blivit felanmälda över 8.000 gånger och i SL:s delårsbokslut står ”förskjuts på grund av resursbrist” vid en rad underhållsåtgärder."

Vakna Svensson, ser ni inte att moderaterna sabbar Stockholm och gör likadant med Sverige

Artikel:
DN
Planka.nu

1 kommentar:

  1. Dessa spärrar finns här i Paris, men de bygger inte ut dem. Det sker ett flertal kontroller dagligen, men det är en överraskning, dà de väljer slumpvist en station.

    Fast jag undrar om det är dyrare i Stockholm än här... Jag betalar 60€/mànad endast för Paris innerstad och den närmaste förorten... Man betalar upp till 120€/mànad beroende pà zonerna...

    SvaraRadera