Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Vem är svensk egentligen?


Tänk vad sverigedemokraterna försöker vinkla till allt så det ska bli synd om dom. Nu finns det inte tillräckligt skydd för svenskar enligt sverigedemokraterna.

Varför svenskar inte finns med i lagen om hets mot folkgrupp är jag ingen expertis på. Och om det nu skulle vara så att det ska vara med så borde smålänningar och skåningar vara med. Framför allt gotlänningar borde stå högst upp eftersom en invandrare från annat land har nog det lättare att prata svenska så han/hon blir förstådd än en infödd gotlänning (tro mig har IRL exempel).

reinfeldts svar till sverigedemokratledare jimmie åkesson blev helt ok:
Ja, du ser. Snart åker jag ut ur landet också. Det är så här det blir med Sverigedemokraterna. Är man inte med dem så är man emot dem. Fattar man inte det här med "vi och dom" tillhör man "dom", och då ska man på olika sätt bekämpas och utpekas som felaktig.
- Det blir ett annat samhälle, det blir råare, tuffare och större spänningar. Överst sitter Jimmie Åkesson och berättar vilka som är "vi" och vilka som är "dom".

Vi kan ha våra åsikter men tillsammans måste vi stå enade mot de krafter som försöker splittra upp Sverige i grupper och sätta dem mot varandra. Dock har ju herr reinfeldt gjort Sverige råare och kallare och gjort att jimmie och hans gelikar frodas.

Så helt utan skuld är inte den borgerliga alliansen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar