Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Reinfeldt vill speeda på lånekarusellen

Det kan tyckas märkligt att ledare för länder är rätt lika när det kommer till ideologi och hur man hanterar de ekonomiskasystemen. George W Bush var en kille som tyckte om skattesänkningar och avreglerade det mesta inom den finansiella sektorn. En konsekvens av detta såg vi med Lehman borthers.

Lån på hus som inte kunde betalas tillbaka. Har ofta visat skrämande likheter med Sverige och USA. Det finns mycket bra saker i USA, dock verkar denna regering hämta sådant som gått och är snett i USA, allt för att gå en väg som kantas av anhängare till ett trasigt skyddsnät för att göra Sverige till ett "Lågprismarknad" för företag genom att medverka till att dumpa människors rättigheter och lön.

Nu kan man göra detta lite snabbare genom att människor tar lån på sina hus. Gärna många lån. (lite USA varning). reinfeldt gör det inte bättre genom att offentligt säga att det finns ingen bostadsbubbla, men ska följa utvecklingen!!!

Vad ska han säga när det går fel och flera står med huslån som de inte kan betala?

Vad var det reinfeldt sa innan valet?
Att han var en ansvarig politiker och den som kunde sköta svensk ekonomi.

Jag hoppas verkligen att jag har fel, eftersom jag vill inte att Sverige ska gå ner mer i låglöneträsket och ett socialnät för människor med maskor stora som bilar, så bara några få fastnar. Sedan kommer kds förslag att rika ska kunna dra av allmosor i skatten. Ge mig STYRKA

DN Varnar:
DN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar