Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Socialdemokraterna i vågmästarroll

Kanske låter lite konstigt med rubriken, men om man tänker att moderaterna har trots att Mona räckte ut handen för samarbete i frågor, aldrig bejakat detta.

Självgodheten hos reinfeldt är total. Lite diktaturvarning. reinfeldt vill bestämma och andra ska lyda. Nu bar det sig inte bättre åt än att Svenska folkets röst var tydlig när det gällde samarbete med sd. Alla partier sa nu att de inte kunde tänka sig att alliera sig med sd. Så regeringen med reinfeldt i spetsen föreslår massa saker och blir förvånade när S, MP och V kommer med andra förslag. Mer förvånade blir reinfeldt när sd väljer att stödja S, MP och V. Detta trots att sd ville spara ännu mer på Regeringskansliet.

Alltså reinfeldt, så kunde ni gjort upp med Socialdemokraterna om ni nu vill ha igenom saker utan att förlita er på sd. Och om nu sd lägger ett förslag som är närmre Socialdemokraternas än regeringen, så rent logiskt så borde sd rösta på S, MP och V.
Beskyll inte Socialdemokraterna att samarbeta med Sverigedemokraterna

Så skärp dig reinfeldt och börja ta ansvar för Sverige istället. Dags att krypa upp ur sandlådan.

Källor:
DI
DN
Aftonbladet
Expressen
SvD

2 kommentarer:

 1. Hur känns det att göra gemensam sak med SD?

  Du vet det där med aldrig, aldrig någonsin och aldrig någonstans?

  Varför ska någon någonsin eller någonstans lita på en samling lögnare?

  V

  SvaraRadera
 2. Nja, nu var det väl så att SD hade ett förslag, de rödgröna ett annat och alliansen hade ett tredje. SD fattar att -500mille inte går igenom och då röstar på det som är i närheten av deras alltså -300mille. Var vad jag vet ingen uppgörelse mellan S och SD. så förstår inte din insinuation.

  SvaraRadera