Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

30k är lite för några, men mycket för många

Jag vet att det är svårt att förvånas i dagens Sverige. Vi hör konstant om försämringar som gör människor deprimerade. Till och med att läkare nu har diagnos för det: Försäkringskasseutlöst depression.

Vet inte om man ska vara glad eller ledsen, men moderaterna i Österåkers kommun vet att livet måste fortsätta som vanligt
"När den moderata kommunalpolitikern Ingela Gardner Sundström skulle tackas av så kostade det skattebetalarna någonstans mellan 200 000 till 250 000 kronor."
SR

Men hallå, en ordentlig fest är väl alltid kul, eller? Som hennes självporträtt som gick på 30 000kr av skattebetalarnas pengar.

De fuskare och lata som regeringen var emot 2006 och framåt visar bara att sjuka, riktigt sjuka som enligt flera läkare inte kan jobba nu måste leva på existens minimum för att borgarna ska få festa och ge varandra gåvor. Detta accepterar vi svenskar, varför?

Eller som en facebook vänn skrev i sin logg:
"Om det nu är lagligt att försvara sig fysiskt mot misshandel och ren stöld av personliga ägodelar. Är det då olagligt med revolution i ett Sverige styrt av borgare?"

Vem vet, det finns en gräns för vad människor tål. Och ska rika komma undan med att slå undan fötter på sjuka, arbetslösa och ungdomarmåste man satsa på polis för att upprätthålla ordningen. Ganska logiskt eller hur, nu när cancersjuka måste sälja sina barns saker för att ha råd. Eller som reinfeldt säger
"Vi vill inte se ett samhälle där människor svälter, men i övrigt ska inga standardkrav skattefinansieras"DN om avtackningen
Alliansfritt om festen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar