Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Borgarna förhalar beslut

Det är inte konstigt att om du inte vill göra något som din mamma sa till dig att göra, som exempelvis städa rummet. Så drar du ut på det in i det sista. Precis lika dant är det med fredrik, ja fredrik reinfeldt nu när folkets representanter tar honom i örat i form av Håkan Juholt m.fl.

Den borgerliga alliansen har fått tillåtelse av svenska folket att genomföra ett socioekonomiskt experiment på landet Sverige. Deras löften och fagra ord om mer pengar till de som arbetar fick gehör. För att klara detta sänkte fredrik reinfeldt skatterna och därmed började utarmningen av den svenska välfärden, och gjorde alla som hade ett arbete till egoister som älskade hundralapparna varje månad.

Nu när media som kontrollerats av borgare äntligen börjar mala på om orättvisorna så reagerar folket. Representanter från de flesta partier utom kristdemokraterna, folkpartiet, centerpartiet och moderaterna, vill riva upp utförsäkringsreformen . . . sorry, sjukförsäkringsreformen.

Men eftersom regeringen är fortfarande borgerlig så behöver de inte fixa den så snart.

Nu skriker de borgerliga att de måste hitta tre miljarder. Hur ska det gå till?

De kan plocka ner några jobbskatteavdrag, dra in coacher och avskaffa RUT m.m.

Håkan Juholt kommer idag till IF Metalls kongress, där jag hoppas få höra hur han vill åstakomma ett mänskligare Sverige. Ett Sverige där vi tar hand om de som får det jobbit i sina liv genom olika förändringar i deras tillvaro. Jag vill att Sverige ska ha en paraplypolitik där skatta efter förmåga och få bidrag efter behov bör vara ledande.

Media: SvD, SvD-Mobil, Ekot, Aftonbladet, DN, DN2, SydSvenskan, Rapport, NT, ST, Hela Gotland, eKuriren, Nyhetsverket

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar