Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Stackars Annie Johansson (C)

Tack, Annie Johansson för att du visar att kunskapen inom centerpartiet kring tillgång och efterfrågan är låg. Även kunskapen om att den borgerliga alliansens ingrepp på den svenska ekonomin har drabbat många som nu, enligt dig
"naturligt att ta sms-lån för att köpa skor eller höja lånet på villan för att åka till Thailand."
Hur kunde det bli så Annie Johansson,ekonomisk-politisk talesperson för centerpartiet?

Du pratar om att "minska de reella klyftorna", men det som hänt är att den borgerliga alliansen (som ni tillhör) har minskat reservationslönen med 50%!!! på fyra år. från 2006 16 000kr till idag 8 000kr. Hur kan du beskylla Socialdemokraternas omhändertagande av individ med att svenskar inte sparat utan förlitat sig på välfärd?

Om nu du, Annie Johansson, ekonomisk-politisk talesperson för centerpartiet VISSTE om att invånare i Sverige litade på att skatter är till för att bygga upp Sverige och hjälpa de som får behov på ett eller annat sätt. Hur kunde du då vara med att förstöra detta på fyra år, sedan gå ut i media och tycka synd om oss och kasta ett litet ben på 5 000kr i grundavdrag på kapitalinkomster. Pengar som dom centern vill nå, INTE HAR!!!

Tänk om du Annie Johansson, ekonomisk-politisk talesperson för centerpartiet först kunde återställa Sverige så de som är arbetslösa fick en bra ersättning så de inte behövde ta lån eller i panik flytta eller bli utförsäkrade, Sjuka inte behövde oroas av centerns "utförsäkringslag" som mer eller mindre lottobaserat ger bidrag eller utförsäkras enligt borgarnas ideologi. Tänk på ungdomarna som tack vare er borgare fått ett års förlängning på en osäker anställning och som ni vill rea ut med lägre lön eller pensionärerna som försöker klara vardagen. Hur rimmar det med dina mål om att dessa människor som du varit med om att sabotera vardagen för, ska kunna spara????

Är inte helt bevandrad i ekonomi som Annie, men borde inte borgarna först ge människor en möjlighet att tjäna pengar så vi kan köpa mat och kläder, innan vi börjar prata om att spara?

Återigen så är borgarnas förslag att ge redan de som har än mer, när ska svenskarna genomskåda deras dränering av Sverige och sabotaget mot vår gemensamma välfärd.

P.s. Jobbskatteavdraget som du hyllar i din artikel måste vi använda för att skaffa försäkringar för att täcka upp hålen ni gjort i vår gemensamma välfärd.

Media: DN, NT, Corren, VT, Skånskan, SvD, HP, Norra Skåne, Tv4, Affärsliv, SN, LT, BL
Bloggat: Moberg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar