Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Varför lön när du har jobbskatteavdrag?

Visst visste vi att dagen skulle komma . . . . igen när borgarna återigen visar hur de tänker och hur väljarna inte förstått borgarnas cyniska tankesätt och gjort Sveriges välfärd till en stor marknad.

Genom att sänka skatter och få väljare att tro att en undersköterska ska nu ha råd med hemhjälp genom skattefinansierade avdrag och därmed göra medelklassen till "New Rich" människor, så har borgarna sabbat välfärden i Sverige. Just den välfärd reinfeldt värnar om i sitt tal om välfärdenskärna och andra floskler.

Nä, just dé, inte den vanliga välfärden utan en marknadens välfärd. genom att trumma in om vår "valfrihet" har svenskarna fått just valfrihet där "Cash is King" istället för Social Demokrati som Håkan Juholt vill med Sverige.

fredrik reinfeldt och mauds valfrihet och skattesänkningar har ett pris. Nämligen att de glömde säga att när du nu fick mer i plånboken (efter alla avgiftshöjningaroch extraskatter) så skulle du tänkt på att försäkra dig (till högre administrationsavgift) och spara på banken. Och de som inte har arbete ska piskas hårt. Och har du haft arbete och blir av med jobbet, otur att välfärden är raserad och du precis upptäckte det.

Eller som en borgare sa:
Jimmy Bakers argumentation går, helt omedveten om hans eget partis härjningar i arbetslöshetsförsäkringen, ut på att de som jobbar på Saab inte borde behöva de nödlån som Metallfacket ordnat. Eftersom:
”Själv vill jag påstå att alla människor som har inkomst från arbete har möjlighet att spara undan lite granna varje månad.”

Sant, var det någon som uppmärksammade svenskarna? Att genom att plocka ner välfärden som fredrik reinfeldt m.fl., kunde drabba dom någon gång? och att du SKULLE spara och teckna egna dyrare välfärdsförsäkringar privat.

Eller som fredrik reinfeldt säger i sin bok "det sovande folket"
"Svenskarna är mentalt handikappade och indoktrinerade att tro att politiker kan skapa och garantera välfärd."
Vi hade en bra välfärd, som Socialdemokraterna tillsammans med facken fixade. Den lyckades du rasera fredrik reinfeldt tillsammans med maud, göran och Lars. Hur man så kallt kan slänga ut människor som får oturen att bli sjuka, arbetslösa eller vara ungdomar är helt offatbart. Mer offatbart är att svenskarna helt plötsligt gick på borgarnas arbetslinje och blev egoister och Social Demokrati försvann ut genom dörren.

Svenskar, gör om, gör rätt 2014, om inte nyval innan dess ;-)

Bloggat: Moberg, Peter Högberg om när facket sänker SAAB och inte Muller, Roger Mörtvik om att statens passivitet i SAABfrågan är svår att förstå, Jinge om att Ekobrottsmyndigheten borde kolla upp SAAB, Svensson om en räddande fastighetsaffär för SAAB och de anställdas löner

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar