Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Fusk och trix med siffror igen, Reinfeldt

Mer trixande med siffror. Precis som med allt annat. Men nu kan inte den borgerliga allainsen skylla på att de inte visste för nu säger Försäkringskassan rakt ut att borgarna räknar fel.

Kan undra om en regering som räknar så grovt fel och uppger fel siffror till media och svenska folket får G i sina avgångsbetyg 2014? Den borgerliga regeringen med fredrik reinfeldt i spetsen har återigen inte lyckats med sin hemläxa.
"Regeringen räknar med att 2 100 personer kommer att ansöka om sjukpenning i särskilda fall. Fel, menar Försäkringskassan som hävdar att det snarare blir 11 000 ansökningar"
Vidare så läser jag att Försäkringskassan bedömer att 5000 kommer få avslag, enligt regeringens regler för individuella bedömningar.

Men fredrik reinfeldts plan är nog att svälta ut kommunerna som måste betala Försörjningsstöd till dessa eftersom de lär nog hamna mellan de berömda stolarna, tyvärr. Vilket leder till att Socialdemokratiska kommuner kommer att försöka hjälpa dessa utsatta människor och då kanske måste höja skatten för att inte skolor m.m. blir drabbade. Eftersom fredrik reinfeldt sänker och utarmar den svenska välfärden.

Konsekvens: 2014 vill fredrik reinfeldt visa att Socialdemokratiskt styrda kommuner höjt skatten. Och vill få folket att tro att det är dåligt, när det egentligen handlar om att kommunerna får ta regeringens nedmontering av välfärden i sina egna budgetar. Socialdemokraterna vill hjälpa de "reinfeldtsdrabbade" människorna i enlighet med den "paraplypolitik" som Håkan Juholt slagit in på, vi ska ta hand om de utsatta i samhället.

Byt regeringen, NU!
Skriv brev till Riksdagen och uppmana till NYVAL.nu

DN.se hade inte sin egna nyhet, men andra medier har snappat upp detta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar