Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Juholt effekt uteblev, eller inte

Tidningarna var väldigt tidiga att döma ut Socialdemokraternas nya ledare Håkan Juholt. Vi fick höra om "utebliven Juholt effekt" eller "Smekmånaden ser ut att vara över". Detta visar antingen på det kortsiktiga nyhetsvärde som existerar i media, eller att 80 procent av media är borgerligt styrd och vill förminska Håkan Juholts värde?

Vi andra, vi som kallar oss Socialdemokrater vet att det tar tid att återfå förtroendet hos arbetarklassen för politiker, de som borgarna med fredrik reinfeldt i spetsen fick att rösta på det "neue arbetarpartie" o.b.s. förlåt Nya Moderaterna ska det vara, Google translate översätter visst friskt ;-) genom att med pengar "muta" (jobbskatteavdrag) dom. När det sedan har visat sig att borgarna misslyckats och hade en annan agenda att sabotera välfärden så arbetarnas föräldrar som är gamla, eller en sjuk före detta arbetarkompis blev utförsäkrad så genomskådades borgarnas agenda.

Att Socialdemokraterna med Håkan Juholt i spetsen börjar återfå förtroendet gör att borgarnas media försöker få Håkan Juholt och Socialdemokraterna att framstå som sverigedemokrats kramare. Tycker borgarna ska granska sin egna historia, som de hela tiden tjatar att vänsterpartiet ska göra det. Eller som ledaren på Nyheterna skriver om Midsommarkrisen 1941 när socialdemokrater var emot att nazister skulle få transporteras genom Sverige, men borgarna var för. Efter häftig debatt runt 5 timmar inom Socialdemokraterna gick man Kungen (hot om abdikation) och borgarna till lags för att minimera en regering och landskris i en svår tid.

"Juholt inte har några dubier kring att låta SD medverka till att vrida jobbskatteavdraget ur Fredrik Reinfeldts händer" Skriver DN

Fler jobbskatteavdrag mindre pengar till behövande.
Så bäste DN ledare, om nu alla, ja menar ALLA (även väljare) utan borgarna fattar att utförsäkra cancersjuka och försöka hindra självmord p.g.a. utförsäkring så skiter jag i vilken religon, politik eller kön de har, bara de hjälper de mest utsatta i samhället som tack vare en borgerlig politik fått det ännu svårare.

"SD haft avgörande inflytande på flera beslut" DN
"I nästan 95 procent av de avgörande blockskiljande voteringarna röstar SD lojalt med de borgerliga. De skulle kunna välja att lägga ner sina egna röster som andra partier normalt gör när det egna förslaget har fallit, men de väljer nästan alltid att aktivt stödja högeralliansen. Så ser verkligheten och det parlamentariska underlaget ut i riksdagen." Jonas
Ni som också genomskådat borgarnas lögner och vill hjälpa till i kampen. Bli medlem i Socialdemokraterna. Kolla också med ditt fackförbund om de har en S-förening. Det är viktigt även om du röstar på Socialdemokraterna att du också visar det genom att bli medlem.

Ex. tänk om 350 000 IF Metallare var medlemmar i Socialdemokraterna, vilken påverka på politiken.

Protestera på gator och torg stiftar inga lagar, det gör Riksdagen och det påverkar dig och din arbetsplats. Sämre arbetsrätt = sämre kollektivavtal (lagarna påverkar förhandlingarna)

Media: DN, GT, SvD, SvD2, DN, Expressen, GP, Dagen, Bt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar