Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Varför vill Moderater göra oss fulla?

Systembolaget är visst något som den borgerliga alliansen egentligen vill slakta. Allt för "valfrihetens" iver. Men eftersom undersökningar visar att folket (de som alliansen glömt) tycker om systembolaget så måste de göra på annat sätt för att förstöra detta "ondsinta" monopol (ironi).

Eftersom fredrik reinfeldt kunde ljuga om siffror om utanförskap och hur många som fått jobb. Där media sväljer allt och med devisen, en lögn blir sanning om det upprepas många gånger. Så har nu Jan R Andersson (m) gjort samma sak med Systembolaget.

Jan R Andersson säger
"Om Systembolaget inte har nöjda kunder kommer det inte att finnas kvar."
Metro om Systembolaget:
"Svenskarna hyllar Systembolaget men dissar H & M."
"Vill inte sälja – har mest nöjda kunder"
Så varför vill borgarna måla ut Systembolaget till ett företag i kris?

Jan R Andersson fortsätter:
"Om man kan handla i matbutiken till klockan 21 eller 22 är det rimligt att man kan göra det på Systembolaget också."

Varför det?
Är det samma inställning som att släppa Panodil fritt i matbutiker och kiosker så den 13åriga flickan som blivit mobbad eller utnyttjad kan ta en överdos. Så killen som blivit övergiven kan köpa en flaska eller tre på ICA och supa ihjäl sig?

Förstår inte när vi haft ett bra samhälle som värnar och skyddar människor i utsatta situationer verkar borgarna plocka ner bit för bit. Allt på den fria marknadens villkor och profithunger.

Gör processen kort med borgarna 2014 och rösta bort dom så de inte kan sabba Sverige med fler "förenklingar" som bara gör det sämre för folket.

P.s. Klart moderaterna vill göra oss fulla så vi inte bryr oss om att rösta bort dom. Nu när vi genomskådat deras bluffpolitik så måste de göra annat för att vinna valet 2014. Som att supa ner oss.

Media: Metro, Svd, SvD2, DI, DI2, Ex, Ekot, DN, Af, GP, DH, Östran

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar