Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Bra Björklund, äntligen lite aktivitet, NOT!!

När ska svenska folket vakna och genomskåda den borgerliga alliansens missanpassande politik som kör Sverige utför.

Hur dålig arbetsmarknadspolitik kan väljarna acceptera?

Nu sällar sig jan björklund till centerns krav (och reinfeldts dröm?).

NEJ, björklund du fixar inte arbetslösheten med att sänka ungdomars löner. Vet att den borgerliga alliansen är inne på det spåret och att man lite fint gjort det billigare genom att sänka arbetsgivaravgiften och snart moms för att hjälpa företag med många ungdomar i, att tjäna pengar.

Nu föreslår du att sänka ungdomars löner. Vaddå hjälpte det inte med sänkt arbetsgivaravgift. Tror du inte på er sänkning av restaurangmomsen som redan kritiserats av oppositionen och varit ett FAIL i Finland.

Till er ungdomar:
Borgarna har sabbat rätt mycket. "Vanliga" väljare (några slåss för er sak) med jobb kommer inte lyfta ett finger för att hjälpa ungdomar, pensionärer, sjuka och arbetslösa. De har blivit sövda av jobbskatteavdraget, medan borgarna monterar ner Sverige, bit för bit. Ni ungdomar måste hitta kampviljan och engagera er för att påverka och förändra samhället.

Till björklund:
Du dissar allt ni i den borgerliga alliansen gjort som enligt er "tro" skulle fixa jobb. Varför skulle en sänkning av ungdomslöner fixa allt ni misslyckats med i 5år?

Jobbskatteavdraget fixar jobben, Vicket FAIL, men ni trodde på det (och gör)
RUT fixar jobben, Vicket FAIL, men ni trodde på det (och gör)
Sänkt arbetsgivaravgift fixar jobben, Vicket FAIL, men ni trodde på det (och gör)
Sänkt A-kassa fixar jobben, Vicket FAIL, men ni trodde på det (och gör)
Sämre sjukförsäkring fixar jobben, Vicket FAIL, men ni trodde på det (och gör)
Sänkt restaurangmoms fixar jobben, Vicket FAIL, men ni tror på det.

Kan förklara för herr björklund att det är företagen och dess konkurrenskraft som fixar jobben. Läs gärna på om Industriavtalet som gjort Sverige (ett land ni sabbar) starkt i konkurrens och lönebildning. Klart reinfeldt vill ju bara satsa på tjänstemän.

Ex. varför skulle ett företag som vill optimera sin produktion ÖVERANSTÄLLA för att det är billigt? De stoppar ju bara pengarna i fickan och tackar staten för mer till aktieägarna.

Råd till ungdomarna:
För att inte bli en andra klassens löntagare med försämrat anställningsskydd (redan fixat av alliansen) och lägre löner, AGERA och ENGAGERA er innan det är försent!!!

SMSa S (och ditt personnummer) till 72105
Kostar 100kr/år vilket du troligen får tillbaka genom vettig politik och stark lönebildning av facken.

P.s. reinfeldt har fixat en extra avgift som de tar ut av bilägare till sina jobbskatteavdrag, inte till vad avgiften var avsedd för.

Blogg: Göran, Camilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar