Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Rika kan lätta sitt hjärta, Avdrag för allmosor

Avdragsrätt för gåvor till ideella organisationer är till för de rika efter de sabbat samhället och ska kunna ge lite allmosor så de kan lätta sitt hjärta när de trasat sönder människor.

Är det detta samhälle borgarna vill ha, eller rättare sagt kd vill ha. Men jag tror Ingvar Kamprad är intresserad av detta efter sin rekord donation som ett led i "damage control".

Ett samhälle där Kalle blir utan jobb och utförsäkrades efter antal besök hos astralexperter och CV-skrivning hos sin jobbcoach. till slut fick han så låg inkomst så det blev svårt att leva värdigt. Tur att fredrik reinfeldt, göran hägglund och ingvar kamprad donerat av sitt överflöd så Kalle kunde stilla sin hunger en julaftonskväll hos Frälsningsarmén.

Ett samhälle där Stina fick en arbetssjukdom p.g.a. stress och svåra lyft. Tyvärr godkände inte försäkringskassan det som arbetssjukdom utan det blev åldersrelaterat. Stina blev av med pengar och in i alla dessa faser, med låg LÅG inkomst. Trots att Stina betalat och varit lydig med skatten i 30år. Hon och Kalle mötes den julaftonen hos Frälsningsarmén.

Utanför spinner fredrik reinfeldt sin nya Porsche, tillsammans med göran hägglund och ingvar kamprad. Och de har nu denna jul lättat sina hjärtan genom att ge lite pengar till välgörenhet.. . . . .

SOM DE FÅR GÖRA AVDRAG FÖR!!!!
än mindre skatteintäkter till samhället för att hjälpa utsatta och behövande

Är det detta samhälle du vill ha?
Vill du växa upp i detta samhälle?

Media: GP, HH, Folkbl, Bt, Dn, Skånskan, Svd, DI, SR

2 kommentarer:

  1. Avdrag i denna form är endast till för att dom ska köpa "bra karma" precis som du säger, idioti på hög nivå,,, men all publicitet är ju bra publicitet sägs det

    SvaraRadera
  2. Håller med, det behövs ett uppvaknande genom att vi lyfter upp detta.

    SvaraRadera