Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Juholt är inte uträknad, mediafixering?

Helt otroligt vad media kan driva upp allting, men visst det är väl det vad media ska göra för att sälja nummer och gå med vinst. Inte nog med att många tidningar sparkar "utbildade" journalister, utan de förvanskar sanning och skriver på "god tro" utan fakta koll.

Nu stimmar tidningarna med vem som kan trycka ner solidaritet och allmän välfärd djupast. Tidningarna verkar glömma före ett tag att borgarna har sabbat Sverige genom att slå undan benen på sjuka, arbetslösa, ungdomar och pensionärer, för att sedan klaga någon spaltmeter kring detta missförhållande.

För att ytterligare gå borgarnas väg så misskrediterar man Håkan Juholt som just står upp för generell välfärd och solidaritet med Håkan Juholts "paraplypolitik".

Hur tror tidningarna/media egentligen att efter drevet mot Håkan Juholt folk i allmänhet ska reagera när media inte ens reparerat den skada de åsamkat genom dålig fakta koll och spridande av rykten och diverse annat. Ungefär som de gjorde när Mona Sahlin fick klä skott för något som inte var något enligt åklagare. Verkar vara värre att Socialdemokratiska ledamöter får det hårdare fast de sköter sig enligt "regler", men borgarna får göra vad de vill till och med mynta "att göra en juholt". Tajmat eller konspiratoriskt. Media har nog inte rent mjöl i påsen när det gäller att vara reinfeldts knähund.

Svensson det är dags att se genom medias "faktaruta" och fokusera på hur vi vill att vårat land ska se ut i framtiden.

Media: Svd, Svd2, Ex, Ex2, Ex3, Ex4, Ex5, Ex6, Gp, Ab1, Ab2, OT, OT2, Ekot, DI, DI2
Blogg: Rödaberget,

4 kommentarer:

 1. Fakta är fortfarande att herr Juholt är så märkligt girig att han ansåg (anser han fortfarande ?) att vi skattebetalare skulle/(ska ?) betala hyran för "sambon", helt uppenbart medveten om problematiken kallar han sambo för kulbo.

  Vilken kurs lär man ut detta på ?

  SvaraRadera
 2. Eftersom det inte fanns någon "regel" innan 10/10-2011 kring detta så är hans handlande irrelevant då han ändå skickade in BÅDE hans och sambons uppgifter och visade att han delade bostad med ngn.

  Sedan att ngn tjänsteman ändå skickar ut pengar trots rådande informella praxis är väl att se som olyckligt

  SvaraRadera
 3. Nej, felet är Juholts och han uppvisar girighet helt enkelt.

  Vem lär ut att man kan få ersättning för andra ? Internkurs i partiet ?

  SvaraRadera
 4. Johnny, har du följt debatten över huvudtaget?

  Juholt skickade in rätt uppgifter. Han skickade in sitt hyreskontrakt med både hans eget och sambons namn och hyresbeloppet.

  Det var faktisk en tydlig avsaknad av regler som gjorde att han fick full ersättning.

  SvaraRadera