Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Solidariskt yttre, men borgligt inre

Det är ju knappast fördånande att moderaterna var tvungna att förändra sig. Att skrika sänk skatter har ju aldrig varit populärt eftersom då genomskådar väljarna att sänkt skatt generellt ger sämre välfärd.

Så moderaterna började forma om sig till "nya arbetarpartiet". Bara i definition arbetarparti ger flashbacks till 1940-talet då ett annat arbetarparti härjade. Till och med så stod det att arbete ger frihet på vissa ställen som arbetarpartiet satte upp.

Det är skillnad mot vad arbetarnasparti, som är just vad det är. Arbetarnas parti d.v.s. de som arbetade bildade fackföreningar och ett parti som skulle hjälpa till att stifta lagar så arbetarna kunde få 8h arbetsdag, semester, föräldraledigt, rösträtt m.m. Sådant de inte kunde förhandla sig till mot arbetsgivarna.

Så till dig Svensson, se skillnad mot ett arbetarparti som lovar dig pengar när du arbetar, men slår sönder dig om du inte gör det p.g.a. sjukdom, arbetslöshet, pensionär eller ungdom som fått sämre anställning p.g.a. lagförenklingar, och ett arbetarnas parti som värnar om arbetsmarknaden och tar hand om arbetare för att de bär upp samhället genom att ge av sin inkomst till de som är sjuka, arbetslösa, pensionärer och hjälper ungdomar med utbildning, arbetsplatsprov med kollektivavtalsenlig lön, och skärper upp den "laglöshet" som borgarna gjort genom att massimportera billig arbetskraft från andra länder till näst intill likgiltliga företag som tvingar dom till långa arbetspass och väldigt liten lön om ens någon. Allt för att slå ut facken och solidariteten.

Men Anders Borg och moderaterna försöker hela tiden kopiera arbetarnas parti Socialdemokraterna för att lura er att tro att det är arbetarnas parti.

Gör det enkelt rösta på originalet och de som byggt upp landet tillsammans med folket och näringslivet. Rösta på Socialdemokraterna 2014, och redan nu protestera mot nedmonteringen av välfärden.

Media: Ex
Alliansfritt Sverige: 1


2 kommentarer:

  1. Skatteintäkterna har aldrig varit högre än under alliansen oavsett jobbskatteavdrag och inflation ...

    SvaraRadera
  2. Är väl för att borgarna sabbat välfärden så det är därifrån pengarna kommer. Inte till tant Agda på ett Carema boende eller Kalle på ett Frigymnasium eller till Gösta som blivit arbetslös och tappat tilltro till verkligheten p.g.a. borgarnas handlingsförlamning vid kriser eller Nisse som dignostiserats depression men inte får vara sjukskriven utan blir utförsäkrad tack vare alliansen. Men visst pengar till statskassan tjänas det.

    SvaraRadera