Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Sverige vakna!!


Kim Jong Il har gått ur tiden och vem vet Nordkorea kanske får en fläkt av den arabiska vår som genomsyrat 2011. Hur är det då med Sverige där vi inte haft någon Kim Jong Il men har en Fredrik Reinfeldt.

Vision, mål och idéer. Är något som bl.a. företag i Sverige värnar om och uppmuntrar anställda att vara med på tåget genom att göra dom till "medarbetare". Allt för att utvecklas och göra företaget konkurrenskraftigt och vinstdrivande.

Detta skiljer sig kraftigt mot de dogmatiska nya moderaterna som gärna vill se sig som pragmatiska.

"Reinfeldt framställde idéer som en allvarlig sjukdom. Drabbas man av en idé står man snart och försvarar dödsstraff och bekämpar aborter som republikanerna i USA, förklarade han. Idéer och visioner kan även leda till svält "

Så vårat lands ledare säger alltså att han har slut på idéer och visioner, eller rent av att får man någon idé eller vision så leder det till svält, dödstraff och abortmotstånd. Kan detta vara en start för de "diktatoriska moderaterna" som inte tillåter oliktänkande?

Kan det vara så att Fredrik Reinfeldt nu ser att moderaternas idéer och visioner som ändrade i sjuk och arbetslöshetsförsäkringen och som gör att människor nu får det svårt att få ekonomin att gå ihop och måste leva på försörjningsstöd. Att dessa idéer och visioner var ett feltänk utan dess like, men utlovade förändringar verkar dock dröja.

Media: ABC News (film), Hs, Gp, LT, LT2, NSK, NSK2, e24, Skånskan, DN, Ekot, Ekot, EkotEkot3, Svd, Svd2, Ex, Ab, Ab2, Ab3, , OT, Svt, nytt24
Blogg: Dikt från Kulturbloggen, Ann-Marie (ex M)om mutkultur, Sebastian

2 kommentarer:

  1. Hoppas det bara är inkompetens bakom ditt rubrikval och att du inte försöker göra några historiska anspelningar.

    SvaraRadera
  2. Finns referens till bibliska texter, finns youtube film som jag tycker kan bredda din vy lite http://www.youtube.com/watch?v=FG2sqlyx0ZA

    SvaraRadera