Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Är du rädd Reinfeldt för debatt?


Om nu enligt Tommy Waidelich det finns en gräns kring hur mycket en budget får vara (brukar vara så) så kan inte allt finnas med fullt ut, utan måste göras lite nu lite senare.

Tommy Waidelich säger också:
"inte stämmer att höjningen av a-kassan ströks."


"Vi hade högre ambitioner, men jag gjorde bedömningen när vi skulle sammanställa alla önskemål att vi inte hade råd med mer."


"Det viktiga nu är att fokusera på att få ned arbetslösheten"
Alltså det som inte nuvarande borgerliga regering försöker att åstadkomma. 

och Stefan Löfven IF Metall säger att om det finns behov bör det bli en intern diskussion kring turerna kring budgeten. Dock tenderar alltid någon partiovän skicka allt till media som mestadels är borgerlig och spinner vidare så allt det som är politik och visar bristerna hos Fredrik Reinfeldt och Anders Borg m.fl. inte märks hos "vanligt" folk.

Det är dags att sluta upp kring Håkan Juholt och visa på politik istället för att älta att Håkan Juholt och partiet ändrade sig kring budgeten i sann demokratisk anda.

För att citera Stefan Löfven
"Vi måste komma till ett läge nu där det är fullt fokus på politiken"

Media: Di, AbDiSvdSvd2Svd3Svd4Svd5DnDn2Dn3Dn4Dn5Ex

1 kommentar:

  1. Waidelich svammel rimmar illa med den bild som andra insiders gett om hur det gått till ... skrämmande att Juholt inte biter i det sura äpplet och erkänner. Juholt verkar redo att trampa på alla, en farlig ledaregenskap. Det slutar med en enorm smäll detta, förr eller senare.

    SvaraRadera