Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

#drev68 i Oskarshamn idag

"Spänningen är olidlig" som Peter Harrysson i "så ska det låta" brukade säga. Detta gäller inte minst de turer kring Socialdemokraterna och då speciellt Håkan Juholt som som helt fel mobbats ut av media som får sitt bränsle från "källor nära partitoppen".

Det är beklämmande om media återigen påverkar politiken vilket också betyder att det politiska klimat som råder i U.S.A. nu är här för att stanna. Väljare har mycket information och är man inte engagerad så snappar man upp rubriker utan att sätta sig in i allt. Även de "undersökningar" som tidningar gör är en fars då många av dessa går att manipulera, men tidningarna bryr sig inte om det utan slår på stor trumman när en nätundersökning visar på ett vist resultat.

Men som borgarnas egen guru i nationalekonomi Marian Radetzki säger i en intervju med Janne Josefsson:
"demokrati tenderar att lamslå beslut" och som det ser ut nu så är det en minoritetsregering med Fredrik Reinfeldt i spetsen som är handfallna inför kriser och handlingsförlamade inför att sjuka och arbetslösa vräks från sina bostäder á la 30-talet, och media som styr landet och hur invånare ska tycka och tänka.

Nu idag ska Håkan Juholt ha en pressträff i sin hemstad Oskarshamn. Jag hoppas att det inte betyder att partiledningen ger efter för mediadrev, dock så är det naturligtvis oroande.

Media: EkotEkot2Ekot3Ekot4, Ekot5, Ekot6,  ExEx2Ex3Ex4Ex5Ex6Ex7, Ex8, Ex9SvdSvd2Svd3Svd4Svd5Svd6Svd7Svd8,  Svd9Svd10Svd11Svd12, Svd13, Svd14Svd16Svd17Svd18Svd19Svd20Ex20GP, GP2DNDN2, Mvt, Ekot
Blogg: HögbergIYFGöranBoMartinTordPeterMårten, Fritt ur hjärtat, Nils Erik, Björn, Högberg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar