Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Sveriges vår får vänta


Tyvärr har den infekterade klimatet i Sverige gjort att industriarbetarna, sjuka, arbetslösa, ungdomar och pensionärer får vänta på att det borgarna uträttat sedan 2006 kan hävas. Att sjuka anses friska, arbetslösa lata och ungdomar en andra klassens medborgare som enligt borgarna är också lata för det finns jobb (enligt Fredrik Reinfeldt och Anders Borg).

Tyvärr har ett splittrat parti I TOPPEN undanröjt borgarnas fiende #1 nämligen Håkan Juholt. Som ville förändra det Sverige som tömts på kapital och välfärd genom Fredrik Reinfeldts och Anders Borgs försorg.

Håkan Juholt ville förändra och hade visioner om ett Sverige där vi tillsammans hjälps åt. Där de som hade paraply delade med sig till de som helt plötsligt stod i livets regn.

De verkliga förlorarna på det mediadrev som påverkade en demokratiskt vald partiledare att sluta, är vi svenskar som lever i vardagen utanför sthlm.

Håkan Juholt hoppas jag övervinner och återkommer för vi behöver de som står på de svagas sida. Inte de som vill ha butlers vid tunnelbanan, eller modifierat RUT. Utan en ledare och ETT parti som vill investera i infrastruktur, ge arbetare bra villkor och arbetsmiljö. Hjälpa de utslagna och pensionärer.

Ge inte upp Socialdemokrater!

1 kommentar:

 1. En ledare - ETT parti ???
  Partiet är större än ledaren:
  http://rodaberget.wordpress.com/2012/01/21/partiet-ar-storre-an-sin-ledare-oavsett-vem-det-ar/
  Brrr !
  (Om Juholt vore en fri människa skulle han kunna bilda ett eget parti och strida för sina ideal.)

  SvaraRadera