Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Dags att agera, eller ska vi vänta och se?

Svenskt Näringsliv vill det, Oppositionen vill det, facken vill det, arbetslösa vill det. Det är dags att den handlingsförlamade regeringen tar och lyssnar på "särintressen" att ta Sverige ur lågknjunkturen och hjälpa den globala ekonomin genom att få hjulen att snurra igen.

Regeringen med Fredrik Reinfeldt i spetsen har lämnat skeppet vind för våg i det kapitalistiska havet och slagit undan benen på en generation av arbetskraft genom försämringar av ungdomars möjligheter till ett riktigt jobb.

Fredrik Reinfeldt kliv ner från dina höga hästar och ta tag i skiten med händerna istället för att glansa i Europa, med att lova stöda andra länders arbetslösa. Allt för att Fredrik Reinfeldt kanske vet att 2014 blir han av med makten då folket genom 8år av elände inte står ut och har genomskådat Moderaterna.

Vi behöver en handlingskraftig Regering där man sparar i högknjukturer för att sedan investera i infrastruktur och stimulera större industri och byggprojekt för att Sverige ska kunna stå starka och med arbetskraft som är motiverade (inte fas3).

Det är dags att agera!


Media: Ekot, Ekot2Svd, Svd2, Svd3, Svd4, Svd5, Svd6
Blogg: Martin, Högberg, Johan, Röda Berget

Gammal länkat
Media: EkotEkot2Ekot3Ekot4,  SvdSvd1Svd2Svd3DiETCNsKDagensArena,  E24WikipediaRöda Berget, Arbetarbladet, Folket, SvD 1, 2, Dagens Arena, Veteranen, EK, GP,DN 1, 2, GD, Dagen  SRDNSvDE24WikipediaRöda Berget, Ex
Blogg: GöranMattias
Annat: LO, Politometern om Näringsliv

Fler inlägg på NetrootsPolitometernBloggar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar