Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Lööfs totala arrogans mot äldre

Att Centerpartiet med Annie Lööf vill plocka lite väljarpoäng på att i sina tal och "strategiska" uttalanden om att LOV är det bästa som hänt Sverige och gärna vill lagstifta om det så fler kommuner blir tvingade att acceptera Carema och Attendo företag är smått illavarslande.

Att Annie Lööf också tror att de som jobbar med äldre anger varandra i något sorts angiverisystem som Lex Maria är också lite av ett feltänk. Det är några få starka individer som vågar göra det alla vet om, men ingen vågar för  det vet att de kan bli felbehandlade av sin chef och företag resten av sitt yrkesverksamma liv.

Annie Lööf tror också att alla äldre som finns inom omsorgen är friska och kan säga ifrån. "När människor får välja fritt och också kan promenera i väg så skapar man förutsättningar för boenden med hög kvalitet"
Annie Lööf, det är inte många som kan "promenera i väg"  utan de är mer eller mindre i beroendeställning till personalen och många har inte så "aktiva" anhöriga som besöker dom. De är fullt upptagna med att lyda Arbetslinjens doktrin, som enligt den borgerliga alliansen säger: är du gammal, sjuk och arbetslös så är du inget att ha. Eller så märks det i Borgarnas avgifter, skatter och bidrag.

Media: Dagen, Dagen2ekuriren, Svd, Skånskan, NorraSkåne, STGD, GP, Ekot
Blogg: Christian (c), Rosa, Bengt, Helena
Annat: RiksdagenPolitometern om Äldrepeng

Fler inlägg på NetrootsPolitometernBloggar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar