Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Ja du Reinfeldt, jag sa ju det!!!

Helt otroligt att en statsminister irriterar sig på Rädda barnens siffror. Inte för att han misstror dom utan att han inte ser konsekvensen av sin regeringsoduglighet.

Så här skrev jag 2011 kring Rädda barnens rapport som jag anser olyckligt att det är ett eftersläp:
"2009 började utförsäkringarna från A-kassan. Den otrygghet och den fasa som många fick och får genom lida vill jag inte önska ens reinfeldt (jag är inte så grym). Det var så horribelt uträknat av reinfeldt att när borgarna chockhöjde A-kassorna med straffavgifter med max 300 så gick arbetare ur facken vilket borgarna ville, men också A-kassorna. D.v.s. ingen a-kassa alls när de blev arbetslösa."

Detta är fakta Fredrik REinfeldt, du har försatt människor på obestånd genom din förda politik och arbetslinje. Vet inte men de som röstade för att sänka sin A-kassa genom att rösta på Fredrik Reinfeldt i Trollhättan ångrar sig nog i dag när verkligheten kryper på.

Så Fredrik Reinfeldt, acceptera att din förda politik har gjort människor fattiga, precis som din guru Marian Radetzki sa 1997 att det var det ända sättet att komma åt arbetslösheten, att sänka arbetares lön och arbetslösas försäkring så de skulle bli RIKTIGT HUNGRIGA.

Men när Regeringen med dig Fredrik Reinfeldt i spetsen inte hjälper företag eller gör infrastruktussatsningar eller bygger bostäder så FINNS INGA JOBB.

Hoppas att påskupproret 2012 lamslår Stockholm för att visa att det finns människor som lider p.g.a. dig Fredrik Reinfeldt och din förda politik.

Reinfeldt:
"bilden av en vidgad klyfta mellan fattiga och rika barnfamiljer ifrågasätts av Fredrik Reinfeldt"
"En bred standardförbättring har skett i Sverige, allra tydligast för de som arbetar, men också för andra grupper"
"Reinfeldt hävdar att Sveriges inkomstskillnader beror på att människor med störst tillgångar kunnat luta sig mot en god börsutveckling."


Skolsköterska i verkligheten:
"skolsköterska Ann Wahlberg i Hässelby utanför Stockholm. Hon berättar att hon möter allt fler barn vars föräldrar inte har råd att köpa kläder eller mediciner till sina barn.
– Häromdagen hade jag ett barn med koncentrationssvårigheter. Barnet tog inte medicinen varje dag. ”Nej, vi har inte haft råd nu därför att vi måste köpa mat.”"
SKÄMS FREDRIK REINFELDT och resten av borgarna. Ett mänskligare Sverige och valfrihet är ett slag i ansiktet.



Media: EkotEkot2Ekot3, Ekot4SvdSvd2UntekurirenFolketST, Ex, Ex2
Annat: Majblomman 2011
Blogg: Peter, Annika,  Högberg, MobergRoger, Rasmus, Ola

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar