Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Solsidan RUTtnar

Beklagligt att ha sett uppdrag granskning och deras rapport om barn som lämnas kvar i hemlandet, för att mamman och pappan åker till Sverige för att städa hos överklassen eller wannabees. 


Nu är det än mer uppenbart att även invandrare i Sverige lever under svåra förhållanden allt för att städa hos den rika överklassen.
"Jag utnyttjar ingen, tänker den som för en skitlön anställer en fattig kvinna från Colombia, jag erbjuder bara en möjlighet: Hon ska vara tacksam"

"Hela Rut-systemet bygger på att det finns kvinnor som på grund av krig eller fattigdom tvingas fly till Europa, där det finns en burgen klass som inte har lust att städa sina egna hem. "

Borde stå något i FN konvention om barnens rättigheter kring detta eftersom den borgerliga alliansen inte verkar se problem som alla varnade för innan. Och tyvärr så är många anställda av ett företag i hemlandet som lyder under andra avtal än Svenska kollektivavtal.

Vi visste att det skulle komma att bli så här, ÄNDÅ försvarar borgarna och nu till o med kan tänka sig att de ska lämna hus och hem för att gå ut med överklassens hundar.

Är det ingen normalt funtad person i den borgerliga alliansen som ser ett problem?? Eller har alla sniffat thinner och skadat vitala delar?

Hoppas att om det är någon inom de rödgröna som använder detta, avslutar sina RUT äventyr och gör avbön i media.

Skulle vilja skriva rätt starka saker, men pisk borde ni borgerliga överklassare och wannabees ha.

Tänk att arbetslösa, sjuka, pensionärer och ungdomar är med och bidrar till detta genom överklassens avdrag.

Skattelättnader för att splittra andras familjer. HEJA KD, Verkligheten gör sig påmind.

SVT drabbade dom samman. Och Reinfeldt FÖRSVARAR även efter uppdrag gransknings avslöjanden om barn som lämnas i hemlandet för att föräldrarna ska göra RUT jobbet.

Media: Ab

5 kommentarer:

 1. Och hur löser det arbetslösheten i Sverige???????

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju det som är motivet. Att få ner arbetslösheten i Sverige genom att göra svarta jobb vita. Den här modellen ger ju inte särskilt många arbetslösa i Sverige några chanser till nya jobb. I stället importeras fattiga kvinnor från tredje världen som får jobba för en skitlön med att slava hos överklassen.

   Jag har inget emot att kvinnor i tredje världen får jobb. Det var absolutinte det jag menade. Men detta är ju ingenting som lyfter kvinnorna till ett bättre liv.

   Radera
 2. http://di.se/Artiklar/2012/3/21/262425/Hantverkare-villiga-fuska-med-rot/?sr=23&tr=301570&rlt=0

  ROTten male dominated area ...

  SvaraRadera