Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Kent Perssons petitess

Arbetslinjen har visst riktat sig till stat, landsting och kommuner då ny myndighet ska göra redan befintliga myndigheters jobb,  Lex Kent Persson. Det är visst ett kapitel för sig hur borgarna gnäller över varandra i ett försök att plocka poäng i en nedåtgående spiral i opinionsundersökningarna.

Tycker att borgarna och då Kent Perssons fel är en petitess, det finns faktiskt människor i dagens Sverige som lider mycket p.g.a. borgarnas nedmontering av välfärd och Fredrik Reinfeldts dissande av Rädda Barnens siffror om barnfattigdom, om massarbetslöshet (etniska svenskar mitt i livet) och människor som faktiskt inte orkar leva mer p.g.a. av de nya utförsäkrings reglerna.

Borgarna gnäller över att om kommande regeringar skulle återställa arbetsgivarnas inbetalningar till avtalad välfärd (arbetsgivaravgiften) det kallar dom för "skattechock". Jag får då säga att nuvarande borgarregering har fixat:

Bidragschock - Mer pengar till företag utan kontroll och funktion RUT, ROT, Krogmoms,
Utförsäkringschock - Borgarna medvetet trots varningar applåderade igenom utförsäkringslagen.
Trafikförsäkringschock - i snitt 700kr högre premie som skulle gå till förändrat försäkringssystem men inget har hänt än.
Studiechock - har plockat bort miljoner från skolor och dränerat komvux

Hoppas "Svensson" ser igenom lögnerna och dimridåerna och tar sitt förnuft till fånga. Rösta på Socialdemokraterna i alla val: kommun, landsting och riksdag. Det rimmar lite fel med att rösta på Socialdemokraterna i kommun sedan på Moderaterna i Riksdag då Moderaterna drar in pengar från kommunerna som då måste spara på allt annat

Media:  SVT 12ÖstranFolkbladetSR 12,Expr 12Ab 12LänstidningenSvD 123
Blogg: Moberg, Röda BergetInga kommentarer:

Skicka en kommentar