Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Anders Borg medbrottsling

Greklands kris hjälpte Moderaterna att framstå som ansvarstagande och Anders Borg fick tillfällen att mästra Grekland. Svenska folket som gick till valurnorna 2010 fick återigen se sig duperade att rösta på en allians som verkar ha rekord i siffertrixande och historieförfalskning.

Nu har vinden vänt.
Stefan Löfven har folket och näringslivets tilltro att fixa jobben. Speciellt efter krisåren då IF Metall efter att Regeringen slagit dövörat till och simmade i Maud Olssons pool istället för att hantera krisen, räddade tiotusentals jobb med krisöverenskommelsen.

Anders Borg kan nu sälla sig till Angela Merkel som med sina hårda åtstramning istället spinner på en redan nedåtgående spiral. Tysklands överskott i bytesbalansen på 148 miljarder, Sverige 50 miljarder hjälper inte till att stimulera ekonomin och därmed spär det på krisen utomlands.

Det mina vänner leder till minska efterfråga på produkter tillverkade i Sverige och spär på massarbetslösheten. Den som Fredrik Reinfeldt säger inte finns hos "etniska svenskar mitt i livet".

Det är dags för Socialdemokraterna att visa borgarnas rätta ansikte.

Blogginlägget efter tips från Aftonbladet

Media: SvD, SvD, SvD, SvD, SvD, SvDSvt, Ekot, Gp, DN
Blogg:
Annat: Riksbank

Andra länkar:
Media: ABABABDNDNExpSvDSvDSvDSvDSVT 123456SRNyhetskanalen 123456DN 1234UNTSydsvSvD 12E24DI 1,2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar