Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Tro och solidaritet

Nu i helgen har jag fått äran att representera Oskarshamnsgruppen på förbundsårsmötet för Tro och Solidaritet. Tycker att jag kom in i rätt tid när namnet ändrades för att kunna vara en organisation i Socialdemokraterna för de som har en tro, oavsett ursprung.

"För oss som progressiva troende utgör tron en inspiration till politisk handling, vår tro är en kraft för radikal samhällsomvandling. Tron övertygar oss om att människan är en gemenskapsvarelse, att varje människa ofrånkomligen är beroende av andra människor. Först när var och en ser sig själv och andra som unika individer, beroende av varandra, kan samhället omdanas i en riktning där människans frihet inte står i motsättning till jämlikhet och solidaritet."

Denna text är hämtad från Tro och Solidaritets hemsida och jag tycker den säger mycket hur vi som individer kan se på hur vi tillsammans kan förändra för att få ett bra samhälle.

Kan inte låta bli, men hur i hela friden tänker de som röstar och är med i Kristdemokraterna?
Utförsäkringar, bidrag till företag på bekostnad av behövande och fler till socialen tack vare hårdare regler. Kan inte vara lätt att rösta på KD.

WWJD
Gå med Tro och Solidaritet. Gör skillnad i samhället genom att aktivt hjälpa de som är behövande genom engagemang och föra deras röst.

Tro och solidaritet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar