Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Konsten att spara sig ur en kris

Att spara sig ur en kris är borgarnas melodi och har så varit fram till denna vecka då helt plötsligt borgarna fick för sig att göra det som Socialdemokraterna hade som löfte inför valet 2010, att satsa på järnväg. Tyvärr så ser inte borgarna att deras "spariver" givit ett avtryck då vi konsumenter som råkar ha jobb och får några hundra lappar efter alla nya avgifter, kvar i månaden. Också spar vilket bromsar in återhämtningen.

"i år ökade sparandet för den perioden med omkring 69 miljarder kronor. Det är den kraftigaste ökningen på länge. Till exempel var sparandet bara 26 miljarder under samma period förra året.
Ekot  
Många är vi som istället för att köpa det lilla extra sparar för vi vet inte om vi råkar ut för en olycka/sjukdom och blir utförsäkrade tack vare borgarna. Så för att få ekonomin att stabiliseras och gå framåt så hade det varit ytterst lämpligt om regeringen inte givit bort så mycket av det överflöd vi hade 2006 till redan rika och företag som utnyttjar ungdomar och invandrare.

Media: Ekot, Ab, Da, SvD, 2, 3, Svt, eKurir, 2 

Gammal media:  DN1DN2DN3ExprSvDSvD2SvdSvd2Svd3DNE24AVEkotEkot2Ekot3DagenHdekurirenSkånskanGp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar