Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Konsten att tälja guld på sjuka

Sverige har förändrats genom en borgerlig politik som stänger ute de mest utsatta från bra gemensamma sjuk och arbetslöshetsförsäkringar. Fredrik Reinfeldt slår sig för bröstet och ropar ut valfrihetens lov på bekostnad av fattiga, arbetslösa och sjuka.

Hur kan "etniska svenskar mitt i livet" stå vid sidan av och titta på?

Borgarnas dröm är privata alternativ som ska skapa konkurrens och svenskarna får välja vem de vill ha. Privata sjukförsäkringar ökar stort och kostar pengar, men de som inte har ett jobb, är sjuka och saknar pengar gör sig inget besvär. De lämnas enligt den borgerliga ideologin vind för våg. De ska ta sig själva i kragen, sa en annan bevingad man Radetzki. Det är svårt att skaffa jobb när en dålig arbetsmarknadspolitik som t.o.m. Svensk näringsliv dömt ut. Det är svårt att bli frisk när du inte har råd att köpa medicin i en avreglerad apoteksmarknad får du inte heller handla på kredit.

Men vi andra som är mitt i livet, har jobb och är inte allvarligt sjuka, vi kan välja. Vi kan välja att köpa Fredrik Reinfeldts tal om valfrihet, eller så kan vi titta bakåt på de som ligger nedslagna och sjuka på framgångens väg. Dags att vända tillbaka och hjälpa dom.

DU VÄLJER VILKET SAMHÄLLE VI SKA HA, SKYLL INTE PÅ NÅGON ANNAN!

Media: Ekot, DN, HD, GP, AH, SvD, Skånskan, eKuriren, ArbetarB, UNT, LT, LTZ

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar