Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Reinfeldt: ska vara dyrare frakta gods med tåg

Det är lite märkligt att en "arbetslinje" Regering verkar ha som uppgift att kasta en påse pengar på företag och sedan tro att det skapar jobb. Borgarna försöker också med dimridåer då deras misslyckande politik slagit ut människor och gjort Sverige FATTIGT. Nja alltså de som inte är sjuka, arbetslösa, unga och pensionärer. De kan samla i ladorna.
"Arbetsgivaravgifterna för unga höjs med 14 miljarder kronor, restaurangmomsen med drygt fem miljarder kronor och bolagsskatten med åtta miljarder kronor i förhållande till regeringens förslag. Därtill planerar man en lastbilsskatt på cirka fyra miljarder kronor. "
Eftersom borgarna verkar ha svårt att förstå och väljare gå på deras ensidigt trummande om höjningar, kan vi förklara lite.

Arbetsgivaravgiften består till stor del av efterskänkt lön, alltså vad vi arbetare avstår i löneökning får vi igen genom olika försäkringslösningar. Alltså vi betalar in genom företaget vi jobbar på till gemensamma välfärdslösningar. Tyvärr får jag säga att dessa försäkringar går med orimliga vinster och betalas nu tillbaka till arbetsgivarna. Detta eftersom Borgarna hellre utförsäkrar människor ur system än ger dom pengar för att kunna köpa mat, kläder m.m.

Restaurangmomsen har till och med myndigheter dömt ut som dålig och dyr åtgärd som inte ger den effekt som borgarna vill, vilket vi i.o.f.s. påtalade innan.Alltså en dyr reform som bara kostar.

Bolagskatten är ett siffertrixande á la Reinfeldt INGEN har än så länge rört bolagskatten inte ens Fredrik Reinfeldt, men ser vi till borgarnas förslag så JA Socialdemokraterna SÄNKER inte skatten lika mycket eftersom Fredrik Reinfeldt och Anders Borg LÅNAR!! till de 8 miljarder mer som de vill sänka. Alltså lite Grekland varning på Reinfeldt.

Lastbilsskatten är ett lite trixande från Regeringen IGEN, varför höjer Fredrik Reinfeldt avgift (skatt) på gods som transporteras på järnväg, men är ovillig att höja avgift (skatt) på gods som går med lastbil?

Väljare, medborgare, Svensson, se borgarnas lögner och siffertrixande i dess rätta jag. Tro inte på allt de säger och granska allt de säger. Precis som Röd luvan ifrågasatte vargen så måste vi ifrågasätta Reinfeldt innan han äter upp allt som är kvar och ligger stor och fet på sängen och alla andra är borta. VAKNA nu och engagera dig

p.s. sedan säger borgarna att Socialdemokraterna med Stefan Löfven i spetsen måste kompromissa med andra partier, varför det? Om moderaterna inte tror på valseger får väl vi göra det ;-)

Media: Ab
Inlänkat: Reinfeldt kör järnvägen i botten

Gammal media:  AbEkotP3P4AbDA2, Ekotda.seda.seEkotdn.seTCO-tidningenEkotSvD

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar