Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Kanske en Panodil åt Reinfeldt?Jag säger inte att självmord genom värktabletter helt kunnat undvikas, men exponeringen av dem och tillgängligheten har ökat. Precis som läkemedelsföretagen ville och konsekvensen med detta är att troligen en kväll lite på fyllan ledsen att någon gjort slut kan man enkelt gå till närmaste affär och köpa två pack panodil, resten fattar ni.

Vart tog ansvaret för kommande generationer vägen? Borgarna verkar tänka som ett företag, kvartalsvis. D.v.s. bra siffror nu för stunden, inget ansvar för framtiden.

Var inte detta en av farhågorna med att släppa allt fritt och låta individen "fritt få välja". Borgarnas syn på frihet har ett pris. Människor som mår dåligt och får inte hjälp eftersom skattepengar inte finns kvar till att stärka upp vård och psykiatrin, tack vare alla RUT och inkomstskattesänkningar. Man dränerar våra skyddsnät för att de rika och de som har jobb ska få lite extra.

Så nu efter ett år med avreglering ser vi en ökning av självmord hos unga med värktabletter. och nu får tonåringar även dricka alkohol enligt nya alkohollagen så hur tänker våra ansvariga borgare?

Denna huvudvärk borde Fredrik Reinfeldt ta ansvar för. Ta gärna en Panodil för att du ska se klarare.

När ska DU reagera?

Media: Ekot, 2, SvD, DN, SydS, GP, Skånskan, HD, Dagen, DN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar