Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Vårat DNA är JOBB

Att skapa jobb är faktiskt lättare än att tvinga arbetslösa och sjuka söka jobb som inte finns. Därför vill Socialdemokraterna satsa på jobben, satsa på att få ner arbetslösheten som Stefan Löfven gav som löfte.

Vi kan inte sitta handlingsförlamade som den borgerliga Regeringen och jämföra vår arbetslöshet med Grekland och Spanien. Vi måste sätta in aktiva åtgärder och skapa jobb.

Arbetarrörelsens DNA är just jobben. Vi har haft förtroendet genom historian att klara jobben och genom att göra det, bygga upp vår välfärd. Tillsammans kan vi bygga upp Sverige för framtiden genom att just klara jobben som är och har varit vårat DNA inom arbetarrörelsen och där mina vänner ingår Socialdemokraterna som vi en gång bildade för att få en röst vid den lagstiftande Riksdagen.

Media: SvD, 2, Ex, Ekot, UNT
Bloggat: Högberg, Moberg

Andras Länkar: Allehanda 1Allehanda2Aftonbladet,Dagens ArenaDagens IndustriGotlands folkblad 1GFB2FolkbladetFolket,Göteborgs postenLänstidningen ÖstersundNorrländska socialdemokratenSvD NäringslivSydöstran 1Sydöstran2Värmlands folkbladVästerbottens folkblad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar