Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Som du bäddar får du ligga, Reinfeldt

Fredrik Reinfeldt fruktar ökat hat i Sverige och efterlyser ökad tolerans. Tyvärr Fredrik Reinfeldt har den Regering du leder liksom bäddat allt mer för intolerans. En av de största grogrunderna kring intolerans är just arbetslöshet och utanförskap. Ett samhälle som Moderaterna tillsammans med de andra borgerliga partierna inklusive Miljöpartiet liksom bäddat för.

Genom att slå undan benen genom att ge striktare regler till Arbetslöshetskassor och Försäkringskassan, har det gjort människor mer desperata och mer intoleranta. Liksom att ha den mest generösa arbetskraftsinvandringen där människor utnyttjas hänsynslöst, och rika kan bygga om sina villor i utomlands och få ROT-avdrag gör att många arbetslösa (läs hungriga) vänder sig mot de mest utsatta.

Vilka är mest utsatta i Sverige där rasismen kommer upp till ytan och sverigedemokraterna sitter i Riksdagen. Jo invandrarna och flyktingarna. Det är dessa människor som är på flykt eller söker sig till Sverige i hopp om en framtid. Det är dessa som du Fredrik Reinfeldt med din Regering har givit mindre tolerans mot p.g.a. er nedmontering av välfärd. Allt för att rika och företag ska gräva guld med våra gemensamma inbetalda skatter och avgifter.

Media: Ex, UN, Metro, GP

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar