Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Varför förespråkar borgarna ROT fortfarande?

Att många företag fuskar och trixar vet gemene man. Stora bolag trixar med skatter och löner för att slippa betala mer av sina vinster till välfärden. Mindre bolag försöker komma undan och tjäna det lilla extra. Den borgerliga Regeringen jagar fuskande sjuka och arbetslösa med blåslampa, men inte företagen, varför då?

Jo företagarna och Svenskt Näringsliv är ju de största anhängarna av borgare vid makten som stiftar lagar som slår undan benen på arbetare och fackförbund genom att "förenkla" arbetsrätten, ta bort avdragsrätt på fackavgift, höja löneskatten genom att ta från sjuka och arbetslösa till Anders Borgs godtycke.

Så därför mina vänner upphöjs borgarna i sina experiment som att folk kan bygga om sina hus i Spanien, företag som sänker kostnad på material och höjer på arbetet så fuskas det med ROT och att skicka in till Skattemyndigheten att de gjort jobb som inte finns.

Kommer borgarna att reagera och slå tillbaka mot sina väljare (företagen och rika) eller kommer dom vara tysta, vad tror du?

Media: Skånskan, DN, UG, 2, Svt, SvD, 2, 3GP, AB
Blogg:
Annat: Byggahus
Gammal länkat: Rot är av ondo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar