Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Alla vill likna Socialdemokraterna vid valtider

Det är lite upp och ned vända världen när de borgerliga allianspartierna slåss för sin överlevnad och bjuder över varandra i ett försök att "locka" väljare för att kunna vara kvar i Riksdagen och/eller regera Sverige.

Folkpartiet föreslår en tredje pappamånad i föräldraförsäkringen. Det är sådant som Kristdemokraterna annars brukar kalla för socialism och förmynderi. Men det är väl bara när andra partier föreslår ökad kvotering.

Krisdemokraterna föreslår sänkt skatt för pensionärer. En hundralapp blev det visst. Visserligen slår bromsen till nästa år och det blir minus med två hundralappar. Att inte beskatta pension och lön lika är egentligen helt snett. Men vem har anklagat Kristdemokraterna för att tycka om jämlikhet och solidaritet.

Media: DN, Ex, DA, Ekot, 2, TV4, HD, GD, Skånskan, NSK, ÖP, OT, LT
Blogg: Moberg

Mobergs länkar:  Mats Essemyr och The Viktor Report och Iréne Karlsson Sjöström och Ingvar Persson och Dagens Arena och Alliansfritt Sverigeoch Göran Johansson och Fasorna och Socialdemokraterna och Martin Mobergoch Peter Johansson och Solrosuppropet och AftonbladetPiteå-tidningen 1PT2,SR Ekot 1SR2SR3ExprGPSvD

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar