Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Sjuka betalar din skattesänkning


95 miljarder per år dräneras Sveriges skattekista. många av dessa miljarder har tagits (lex rån) från försäkringar som skulle ge arbetslösa och sjuka en dräglig tillvaro. Istället genomförde den borgerliga Regeringen sin ideologiska tvist och började sänka ersättningarna för arbetslösa och försämra villkoren som gjorde det enklare att bli utförsäkrad.

Sedan gjordes det svårare att vara sjukskriven då Försäkringskassan fick order (lag) om att göra det svårare för enligt Regeringen "fuskarna". Tyvärr så trots varningar hamnade människor mellan stolarna och blev utslagna. Vissa till sådan grad att de tog livet av sig.

Att sedan Regeringen ändrat i arbetsgivaravgiften där löntagare avstått löneutrymme för att just bygga upp försäkringar till sjuka och arbetslösa, är sorgligt och bedrägligt beteende.

6 procentenheter har alltså Fredrik Reinfeldt och hans gelikar "rånat" löntagare på deras försäkringar som gör att sjuka och arbetslösa drabbas hårdare och tvingas till socialbidrag och FAS3 jobb och jobbar för 6000kr/månad (eller inget alls). Detta mina vänner är det största HOTET mot löftet. Löftet där vi lovar varandra att inte konkurrera om arbete genom att sänka våra löner (lex 18-1900tals brukspatron).

Det är dags att se borgarnas arbetarfientliga inställning.

Du avgör om vanstyret ska fortsätta 2014 09

Andras länkar: Johan Westerholm och Peter Johansson ochMartin Moberg och Peter Högberg och KISR EkotAb debattAb, MobergSR, ExprDNMartin Moberg,  Anders LindbergMobergSR Ekot 1SR2SR3ExpAbSvDJohan Westerholm och Karin Pettersson ochMartin Moberg och Åsa Petersen och Hans Bülow och Widar Andersson ochArbetarbladetSvD BrännpunktAllehandaAb 1Ab2Ab3ExprGPExprDN,SvD 1SvD2NSDSVT 1SVT2SR och Johan Westerholm och Annarkia ochMarkus MattilaSVTDNSREkotDiSvD2SvtByggnadsKAGPDNTCODASFVF

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar