Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Trollkonstnären Reinfeldt

Konsten att trolla bort misslyckanden är nog Fredrik Reinfeldt en mästare. Debatten med Stefan Löfven i Aktuellt var ingen direkt WoW upplevelse utan mer två olika ideologier kring hur arbeten ska växa fram. Men något måste ha berört Fredrik Reinfeldt då han gick hem, sov på saken och sedan bytte ut arbetsmarknadsministern Hillevi Engström.

Det är fortfarande tråkigt att de som har jobb och tjänar mycket pengar återigen ska få skattesänkningar, medan sjuka arbetslösa, pensionärer och ungdomar ska få betala dessa skattesänkningar genom att bli utförsäkrade från försäkringar som går med miljarder plus och sämre hjälp från samhället vid arbetslöshet och otryggare anställningar.

Det är dags att inse allvaret i den politik som borgarna står för, där rika ska sko sig på samhällets bekostnad så till den grad att välfärden försämras. Det går inte att skrika om bättre omsorg av äldre, trygg och bra skola med bra mat, samtidigt rösta på borgarna som just skär ned på allt detta och ger pengar till företag, rika och de som råkar ha ett jobb kvar.

Borgarnas tro att de som redan har allt ska konsumera oss ur krisen och få fler i arbeten funkar inte då Sverige förra året hade "all time high" i sparande. Vi som har jobb inser att välfärden är borta och spar för sämre tider (arbetslös, sjuk). Företag ANSTÄLLER om människor köper deras produkter. De anställer INTE bara för att en arbetare blir billig.

Dags att börja VAKNA Svensson!!

Bra läsning om Reinfeldts fälla som väljare inte verkar se

Andras länkar: Johan WesterholmPolitikerbloggenWikiSR, ExprDNMartin Moberg,  Anders Lindberg, MobergSR Ekot 1SR2SR3ExpAbSvDJohan Westerholm och Karin Pettersson ochMartin Moberg och Åsa Petersen och Hans Bülow och Widar Andersson ochArbetarbladetSvD BrännpunktAllehandaAb 1Ab2Ab3ExprGPExprDN,SvD 1SvD2NSDSVT 1SVT2SR och Johan Westerholm och Annarkia ochMarkus MattilaSVTDNSR, Ekot

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar