Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Otrygga arbetare inget för IF Metall

Det är dags att tänka om för arbetare. Att engagera sig och rösta på det parti som vill arbetares väl både i vått och torrt. När arbetare blir utslitna, sjuka eller helt enkelt arbetslösa ska inte första åtgärden vara att sälja sitt boende eller bil för att ha råd att leva.
"Att satsa både på nya jobb och på trygghet vid omställning är en politik för IF Metalls medlemmar. Mer än var tionde medlem är arbetslös. Ett högre tak i a-kassan ger en medlem med genomsnittslön 5 000 kronor mer i månaden vid arbetslöshet. Det stärker omställningen med ökad trygghet. Dessutom ökar köpkraften för människor som har det besvärligt, vilket i sig kan ge fler jobb, säger Anders Ferbe" 
IF Metall och LO drev linjen för högre A-kassa. Även i 2010 års val drev Socialdemokraterna högre A-kassa. Den borgerliga alliansen drev linjen "förenklad LAS" att för arbetsgivare kunna sparka anställda och vid tvist betala sig fri billigare än nu. Lite oförstående att LO kollektivet röstade på borgarna, men faktum är ett faktum och nu filar borgarna på att göra det otryggt för arbetare.

Dags att vakna innan 2014års val?

IF Metall

Andras länkar: HögbergMartin Moberg,  Karin Pettersson och Alexandra Einerstam och Peter Högbergoch Johan Westerholm och Eva-Lena Jansson och Hans Bülow och Martin Moberg och Ola Möller och Widar Andersson och Håkan Juholt och Skrota Fas 3 nu och SVT 1 och SVT2,DNExprSR 1SR2SR3SR4Dagens ArenaDala-demokratenGPAffärsvärldenSvD 1SvD2NSD,AbAb2DN,Inga kommentarer:

Skicka en kommentar