Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Svårt att vara ödmjuk efter att kört Sverige i botten?

Det är en konstig attityd som Fredrik Reinfeldt har kring arbetslösheten. Eller är det en taktik som ligger bakom misslyckanden kring jobben och utanförskapet, ett ord som den borgerliga alliansen nu verkar vilja sudda ut. Taktiken att öka utbudet av arbetstagare och därmed försöka dumpa löner fungerar inte.

Med en hög arbetslöshet som likt den i början av 1990-talet då borgarna också styrde Sverige i djupet, borde kanske lite ödmjukhet och vilja att kraftfullt ta tag i problemen och inse sina begränsningar och felaktig politik och ta emot den hjälp som faktiskt erbjuds.

Karl-Petter Thorwaldsson erbjuder sig nu att vilja hjälpa till med ungdomsarbetslösheten och dess problematik.
"Jag skulle gärna fortsätta diskutera med regeringen hur vi ska underlätta för ungdomar att komma i jobb. Jag öppnar för dialog"
Men Fredrik Reinfeldt hälsar via sms att han redan kan allt och vill inte diskutera detta.

Snacka om arrogans.

Nu är det du som ungdom som får rösta för första gången 2014 att göra din röst hörd att du vill att de som styr ska inte lägga sig till ro med åtgärder som inte är tillräckliga, utan ett parti som har gjort åtgärder mot ungdomsarbetslösheten till ett av sina vallöften, nämligen Socialdemokraterna med Stefan Löfven i spetsen.

En jobbigare morgon
"Socialdemokraterna har en kraftfull politik för fler jobb och stärkt konkurrenskraft. Vi är fokuserade på uppgiften, och har därför satt upp målet att Sverige ska ha lägst arbetslöshet i EU senast 2020. Vår politik innebär fler jobb, så att fler kommer att behöva ställa väckarklockan. Fler får en lite jobbigare morgon, men ett betydligt bättre liv. Det går, om vi gör det tillsammans."
Media: Ex

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar