Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Vinner vi valet är det för Sveriges bästa som prio

Den borgerliga alliansen har tjatat om oppositionens regeringsalternativ. Fast Stefan Löfven sagt att valdagen och efterkommande förhandlingar avgör hur en framtida Regering kommer att se ut.

Nu går Stefan Löfven och Carin Jämtin ut i en artikel i DN om just detta, att det enda parti Socialdemokraterna INTE kommer att regera med är sverigedemokraterna. 
"Vi socialdemokrater går till val själva med ett socialdemokratisktvalmanifest, som tydliggör våra prioriteringar kring att skapa fler jobb, vända utvecklingen i skolan och stärka välfärden.

Vid en kommande valseger siktar vi på att bilda en socialdemokratiskt ledd regering som tar tag i Sveriges framtidsutmaningar med ökad global konkurrens, en växande demografisk utmaning och en betydande klimatutmaning som kräver snabb omställning.
Vi är beredda att ta ansvar för Sverige – även i ett svårt parlamentariskt läge. Därför är vi beredda att samarbeta över blockgränserna."
Så kan alla sluta tjata om vilka Socialdemokraterna kan tänka sig ha i en Regering?
"Sveriges framtidsutmaningar kräver politiska företrädare som är beredda att lägga dagsaktuella gräl åt sidan och arbeta tillsammans för det som är viktigt på längre sikt."
Media: DNEx, Ab, SvD, P1

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar