Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Arbetslösa göms i statistiken

LO-ekonomerna har granskat vilka de ”heltidsstuderande arbetslösa” i den officiella statistiken är. De som ofta avvisas som gymnasieungdomar som söker extrajobb. Men inte mindre än 50 000 personer är arbetslösa som är placerade i något av Arbetsförmedlingens olika program, främst inom ”jobb- och utvecklingsgarantin”.
"Att som moderaterna gör bagatellisera den gruppen arbetslösa är mycket allvarligt. Det leder till att inte tillräckliga åtgärder vidtas för att bekämpa arbetslösheten, framför allt inte bland unga. Det är ett hårt slag mot alla ungdomar som inte har en chans att ta sig in på arbetsmarknaden, säger LOs ordförande Karl-Petter Thorwaldsson."
Det är dags för svenska folket att inse den misslyckade ideologiska arbetsmarknadsexperimentet som borgarna nu drivit de senaste sju åren. Deras misslyckande försöker dom siffertrixa bort.

Gör din röst hörd 2014 både nationellt och i EU valet. JA det är viktigt att rösta i EU valet.

LO

Media: SvDdagens arenadi.sedn.seArbetet
Blogg: Göran, Moberg

Mobergs länkar: Roger Jönsson och Martin Moberg 1 och MMO2 och Göran Johansson och Alliansfritt Sverige 1 och Alliansfritt Sverige2 och Alliansfritt Sverige3 ochAlliansfritt Sverige4 och Annarkia och Markus MattilaDagens Arbete 1Dagens Arena2,Aftonbladet 1Aftonbladet2ArbetarbladetPTSydöstranFolkbladetSVT NyheterÖstran,Dala-demokratenSvDExprGPArbetarbladetNTHN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar