Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Siffror som det trixas med blir snart sanning.

Helt otroligt att den borgerliga alliansen som styrt Sverige i flera år nu slår sig för bröstet när arbetslösa får mindre i ersättning från sina försäkringar för att "arbetslinjen" ska råda. Men inte nog med det, de gjorde det möjligt att snabbare utförsäkra sjuka och arbetslösa från deras försäkringar (som går med miljardöverskott).

Att även borgarna i Kalmar län inte ser detta utan också lärt sig siffertrixandets konst från Fredrik Reinfeldt är allvarligt. Ljug för massorna många gånger så tror dom på oss verkar vara deras devis. "200 000 fler sysselsatta" säger borgarna.
Det är världsunikt att mäta sysselsättning i absoluta tal. Då har exempelvis Nigeria fler sysselsatta, men har inte högre sysselsättning än Sverige.
Kanske är det ett uppvaknade, men det bjuder jag på. Sänkt arbetsgivaravgift (också pengar till våra försäkringar) ger INTE fler jobb. Företag anställer om det finns efterfrågan på varor och tjänster inte för att det är billigt. Därför behövs en bra trygghet mellan jobb där en ansvarsfull regering värnar om alla människor i Sverige, arbetare, sjuk, arbetslös, ung eller pensionär och mer pengar till de som har mindre och drabbats av något i livet ger fler möjlighet att köpa kläder, mat och därmed skapas fler jobb.

Media: Ex, Unt,
Blogg: LOblog, SSU

Andras länkar:  Martin MobergOisin CantwellAida ParidadPer WirténExprSvDDN 1DN2DN3,SVTSRExpoPeter HögbergCalle FridénGöran JohanssonSR EkotAnders Lindberg 1 ochAnders Lindberg 2Lena SommestadOlov AbrahamssonJonna SimaYonna WalterssonAnders LindbergGerman BenderAlliansfritt SverigeJonas SjöstedtJohan WesterholmBengt Silfverstrand, Enn KokkGöran JohanssonAli EsbatiIrene Karlsson SjöströmAnne-Marie LindgrenMarika Lindgren ÅsbrinkEx2Ab2Ekot2SvD
Ab 12345AllehandaDagens Arena 1,2DN 12Dala-demokratenExpr 123FolkbladetGPPiteå-tidningenSR,SVTÖstran 12

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar