Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Men vad händer om du INTE kan arbeta?

Fredrik Reinfeldt visar återigen sin cyniska ideologi i en intervju med Aftonbladet om hur borgarna ska vinna valet 2014.
"Det mest jobbskapande som vi har gjort är att se till att det att lönar sig bättre att arbeta. Drivkrafter för jobb är väldigt viktigt."
Att ge de som redan har jobb mer pengar för att spara är inget jobbskapande. Sverige slår rekord i sparande och alla vet att är du inte en arbetande medborgare är du en loser enligt borgarna och ska piskas in i fattigdom för att tvinga dig konkurrera genom att sänka lönerna.

Men när det inte ens finns skrupelfria arbetsgivare som vill utnyttja människor när dom är utslagna ur samhället så funkar inte borgarnas arbete ger frihetsmentalitet.

Var vaksamma väljare. Att finansiera jobbskatteavdrag, RUT, ROT, sänkt restaurangmoms, sänkt arbetsgivaravgift och allt annat är det välfärden, det kitt i samhället som håller ihop oss som försvinner och helt plötsligt är det de arbetare som blivit skadade, sjuka, arbetslös, pensionär eller rent av är unga som får betala priset.

Till dig som har arbete, tänk lite längre. Kolla vad som skyddar dig om du blir arbetslös eller sjuk. och ja skador kommer du att få i arbetslivet. Frågan är när och hur stor skada du kommer att få.

Media: Ab

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar