Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Konsten att rättfärdiga kapitalet

Det har nu gått några år med den sänkta restaurangmomsen som den moderatledda Regeringen införde i ett försök att vara jobbskapande, trots protester kring att detta skulle vara ineffektivt slängde man miljarder i sjön. Eller som det faktiskt blev, en "kickback" till företagarna och då speciellt till organisationen Visita.

Vi har sett MAX som "hotat" sina anställda om de röstar på Socialdemokraterna. Flera andra i denna bransch har uttalat sig negativt om Socialdemokraterna.

Faktum är att flera stycken i just denna bransch säger just att denna reform gav dom mer pengar i plånboken och att de inte tänker anställa fler. Men tänk lite själv om Mc Donalds har behov av 20st arbetare för att klara sin service, varför skulle dom anställa 30? naturligtvis inte utan pengarna går till ägarna i form av lön och aktieutdelning.
Men nu vill Visita göra det svårare genom att säga att den sänkta restaurangmomsen gynnar integrationen, enligt devisen att ingen vill/vågar göra något som försämrar integrationen. Kan ni inte bara lägga av Visita att försöka tvätta era bidragspengar vita. 
Nu i år kan du som väljare rösta om bidrag ska gå till företag och rika eller de som faktiskt behöver hjälp som sjuka och arbetslösa genom sina försäkringar.

Bra förklaring kring felaktigheter kring statistik och restaurangmomsen

Media: SvD
Blogg: Moberg
Inlänkat: Vem föder vem, Maffia mode hos företagarnaMax paybackVinstmaskinÄta oss ur krisen

Gamla länkar:  EkotDABLSvtArbetet2AllehandaETCExSvDDiSkånskan,LTNsGdHd

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar