Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Där rök våra kinaförbindelser


Tänk er en en storsattsning i Kina, där Sverige representeras av diverse högdjur. Tänk er Maud.
Några som fick hicka?

Vi vet vilka "grodor" Maud kan göra på svenska, hur kan det bli på engelska i en nation med den ledande ekonomin i världen. Där fel sällan tolereras och elit tänkande är långt framme (Björklund med på resan?).

Man kan inte säga tjotjing om det inte heter det. Ville inte eller fick inte Maud hjälp med att uttala detta INNAN?!?!?!

Eller kan det vara så att hon inte tycker det är viktigt med Kina eftersom landet är socialistiskt, som strider mot Alliansens ideologi?

Till svenska folket.
Vi måste börja ta vårat land och världen på allvar. Alliansen får inte fortsätta leka och springa runt och göra Sverige till åtlöje samtidigt som man raserar välfärd och inte uppfyller löften till företagare att göra det enklare.

På tal om det, varför gör centern en valreklam, om man röstar på centern så ska dom göra det enklare för företagare? DE SITTER I REGERINGEN NU!!! och lovade det vid valet 2006.

Gör Sverige en tjänst rösta på Socialdemokraterna 19 september och börja ta ansvar för vår utveckling och välfärd.

p.s. till Kinas ambassadör, Förlåt för vår näringsminister uttalade och därmed förlöjligade era städers namn. Naturligtvis borde hon lärt sig namnen innan man offentligt uttalar sig.

打扰一下。

Läs mer se nyheten på Aftonbladet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar