Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Partipiska v2.0


Visst finns det olika åsikter i föreningar och partier. Oftast löser man detta genom en bra uppfinning som demokrati.

Visst ibland kan man ifrågasättas eftersom, om vi nu tar partier så går ett parti till val oftast med förslag kring hur man ska lösa vissa frågor. Då blir det fel om någon i partiet röstar helt plötsligt mot det som folket trodde att partiet skulle stå för.

Centerpartiet är ett parti som väldigt hårt propagerat för kärnkraftens avveckling. När sedan partiet vänder gör man avkall på de frågor som väljarna trodde de visste vilken inställning Centerpartiet hade.

Förr sa man så här i Centern:
Fälldin hade före valet förklarat att han inte tänkte sitta i en regering som laddar kärnkraft, han skulle inte ”dagtinga med sitt samvete” för en statsministerpost.

Men i Centern gäller inte demokrati, tyvärr.
”Centerns gruppchef och kanslichef i riksdagen tog till en unik åtgärd för att stoppa anti-kärnkraftsmotion från två Centerledamöter. Man vägrade att skriva in motionen i riksdagssystemet från Centerns riksdagskansli.”

Artikel

Även KD viker sig och ingår "ohelig" allians och gör avkall på sina viktigaste frågor. Allt för att stödja och i motprestation få ministerpost och få bestämma i sandlådan.

Det är dags att rensa upp.
Dags att förändra och förnya.

Ge oss Socialdemokrater en röst och gör Sverige mer solidariskt.
Tillsammans hjälper vi varandra genom bra välfärd och miljö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar