Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Enade vi stå...


Tillsammans kan vi förändra och bygga upp. Tillsammans kan vi stärka Sverige globalt. Sverige behöver samverkan mellan fackförbunden och Socialdemokraterna. Facken behöver ta ansvar för ekonomin industriavtalet, men även tala om för partiet vad som behövs för att skapa fler jobb och hållbara sådana. Och partiet behöver komma med lag och incitament för att hjälpa till med detta.

Att denna dag fått vara med Socialdemokraterna på deras valturné har varit en ny upplevelse för mig som ny bloggare och inte allt för gammal i partiet som medlem.
Tillfället fick jag från IF Metall som en av deras "Industribloggare" som ville testa en idé att låta bloggare följa med och skriva om det. Naturligtvis är man inte sen att tacka ja till det (efter att ha rådfrågat familjen). IF Metallavdelning som jag tillhör hakade på och allt löste sig.

Mona var lätt att prata med, och det fick mig att slappna av mer. Trodde nästan säkerhetsvakten skulle få spelet. Mona gjorde ett bra intryck vid pensionärsträffen och arbetsplatsbesöket på TvNo.

Blev intervjuad av Katarina Gunnarsson Mycket trevlig att få träffa och hon har ett lättsamt sätt att intervjua människor. Hennes mikrofon var lite överallt, vid matbordet, bussen och ute bland våra besök. Får se om det kommer med något när hon klippt ner det hela.

En överraskning var att det var en moderat med i bussen. Vi pratade lite om ditt o datt så det blev även det en trevlig bekantskap.

Slutord:
Som sagt tack alla som gjort detta möjligt och hoppas att ni tycker jag gjorde ett bra jobb. Nu är det upp till oss att verka för en rödgrön seger med Mona Sahlin som statsminister. Ni som sover på sofflocket på valdagen upp å hoppa. Fyra år till med Reinfeldt kommer att trasa sönder Sverige ordentligt och öka klyftorna och snart visar det sig att hans "ordnade" finanser är kanske lite Grekland (trix med siffror).

Speciellt tack till Mona för hon tog sig tid med min lilla intervju.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar