Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Myndighet megafon åt Alliansen

Att visa misslyckanden som lyckade har nu nått Försäkringskassan som helt ogenerat anmmat siffer trixarnas konst från Alliansen. Från att varit utskälld från borgerligt håll som vänstervriden myndighet som drev lagen till det yttersta, och utförsäkrade människor på löpandebande. Försöker Försäkringskassan nu råda bot och bättring genom att gå i Alliansens ledband och mörka de "rätta" siffrorna inför valet.

När tre nätverk som företräder sjukskrivna granskat siffrorna får de fram en tydlig bild över "propagandan" som nu strömmar ut från Försäkringskassan, och de UTAN att bli motsagda eller granskade av medier. Som verkar svälja allt. Stor del av all media i Sverige är under Alliansens inflytande.

"Hälften av dem som utförsäkrades kring årsskiftet och som inte anmält sig till Arbetsförmedlingen skulle ha återvänt till arbetsmarknaden. En kontroll av FK:s rapport i frågan visar att pressmeddelandet har förvrängt utredningsresultatet. De allra flesta i den här gruppen hade arbetat deltid redan tidigare – hälften av dem med sjukpenning och 80 procent av dem med sjukersättning. Utförsäkringen ökade alltså inte arbetstiden – tvärtom visar utredningen att arbetstiden totalt minskade! Hela två tredjedelar av dem som haft sjukpenning på deltid tvingades gå ner i arbetstid på grund av hälsan efter utförsäkringen."

"99 av 100 blev alltså tvungna att avbryta sjukvård och medicinsk rehabilitering för att börja jobba – en siffra som Försäkringskassan valde att inte nämna i pressmeddelandet. Hur de utförsäkrades hälsa har förändrats har utredarna inte alls frågat."

Detta är ett exempel från artikeln.

Och det fortsätter exempelvis med att dom som jobbar 75% och får ersättning från FK räknas som "utanför arbetsmarknaden"!!

Eftersom media sväljer allt så går inte FK ut med ändring. Skulle det komma någon dementi så lär det nog bara bli en liten notis.

Hjälp till du också att få ett humanare och tryggare Sverige där vi beskattas efter bärkraft, och välfärd efter behov.
Rösta 19 september på Socialdemokraterna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar