Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Ungdomar räkna ut er lön enligt FP


Nu äntligen finns möjligheten att räkna ut vilken lön ungdomarna kommer att få om den borgerliga alliansen får fortsätta sabba Sverige i fyra år till.

Det är Alliansfritt Sverige som lanserar denna tjänst.

Det är ingen hemlighet att den borgerliga alliansen har för avsikt att skapa låglöne arbeten som en del i deras strategi att "skapa" sysselsättning. Genom att målmedvetet försämra tryggheten i de försäkringar vi har, så har den borgerliga alliansen lyckats sänka reservationslönen från 16 000kr till 8 000kr. Alltså den lön som arbetare är beredda att arbeta för.

Detta skapar inte jobb!!!

Vilken aktieägare ger godtycke till att överanställa i ett företag, för att det är så billigt? Naturligtvis inte. Den borgerliga alliansen tillsammans med Svenskt Näringsliv mål är att på sikt sänka lönen för ALLA. Även de som idag har jobb kommer på sikt att se hårdare strider vid avtalsförhandlingar. Genom att Alliansen försämrat A-kassan så går fler ur facken och ofta A-kassan, vilket leder till svårigheter för facken att hävda kollektivavtal, just den modell som den borgerliga alliansen lovordar.

Ge inte upp!!
Stå emot!!
Rösta för att en Socialdemokratisk led regering får vända på denna självdestruktiva väg som FP, M, C och KD styrt in på.

Rösta 19 september på att förbättra vår välfärd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar